Gostilna Krištof

Sodobna kulinarika, tradicija, nepozabno doživetje

Dobrodošli!

V osrčju Gorenjske regije, v vasi Predoslje pri Kranju, pol ure od Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, se nahaja družinska gostilna, ki v prijetnem ambientu nudi neomejene možnosti kulinaričnega razvajanja.

“Želimo si, da bi bil obisk naše gostilne za vas posebno doživetje, zato namenite svoj dragoceni čas sebi, svojim prijateljem, družini, poslovnim partnerjem in se prepustite kulinaričnemu razvajanju, ki vam ga ponujamo.”

Občutite brezmejno raziskovanje okusov, udobja in nepozabnega doživetja.

Krištofova ekipa

Pri Krištofu za vas poskrbijo: Krištof, Tomaž, Uroš, Žan, Martin, Matic, Jošt, Anica in Savka.

Gostilno Krištof vodita Krištof in Tomaž Bolka. Krištof že vrsto let skrbi za celotno organizacijo in poslovanje gostilne ter Tomaž, ki s svojim čutom za estetiko in dizajn nadgrajuje tradicijo Gostilne Krištof v moderno in v koraku s časom zapisano gostilno. Za celotno organizacijo kuhinje Gostilne Krištof skrbi kuharski mojster Uroš Gorjanc s svojo kuharsko ekipo.

Več …

Krištofove zgodbe

Eko Glamping Resort Krištof

Eko Glamping Resort Krištof se nahaja pod Kamniško – Savinjskimi Alpami in nudi nastanitvene kapacitete v kreativno zasnovanih glamping hiškah ali v apartmajski stavbi eko resorta.

Več …

Nežkina hiša

Nežkina hiša se je Krištofovim zgodbam zapisala leta 2012 in v njej je mogoče organizirati različne dogodke. Nežkina hiša daje gostom poseben občutek domačnosti in edinstvenega doživetja.

Več …

Hiša za samooskrbo Shramba

Hiša za samooskrbo Shramba stoji za gostilno in je bila nekoč vaška mlekarna. V njej zainteresirani v sodelovanju s Centrom Stonoga lahko naročijo in prevzamejo zabojčke z ekološkimi in lokalno pridelanimi proizvodi.

Več …

Večerja na zajli

Gostilni Dvor Jezeršek in Gostilna Krištof pripravljata kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine Krvavške žičnice se spremenijo v male zasebne restavracije. Ustvari se posebno kulinarično okolje.

Več …