Pri Krištofu za vas poskrbijo: Krištof, Tomaž, Uroš, Gregor, Martin, Jernej, Žan, Damjan, Ana in Anica.
Gostilno Krištof vodita Krištof in Tomaž Bolka.
Krištof že vrsto let skrbi za celotno organizacijo in poslovanje gostilne ter Tomaž, ki s svojim čutom za estetiko in dizajn nadgrajuje tradicijo Gostilne Krištof v moderno in v koraku s časom zapisano gostilno.
Za celotno organizacijo kuhinje Gostilne Krištof skrbi kuharski mojster Uroš Gorjanc s svojo kuharsko ekipo.
Krištof
Krištofu je bilo gostinstvo položeno v zibko, saj je gostilna, ki sta jo v začetku vodila mama in oče, dobila ime prav po prvorojencu – Krištofu. Že od malih nog se je vrtel v gostilni in spoznaval domače okolje. Po zaključeni gostinski šoli na Bledu se je na praksi v sklopu protokolarnega servisa Brdo spoznaval z različnimi trendi svetovne kulinarike in v njem je zaživela želja, da bi te trende vpeljal v domačo gostilno, kar mu je po mnogih letih uspelo. Krištof je tudi Sommelier I. stopnje in svojim gostom z veseljem svetuje vina iz Krištofove vinske kleti.
Tomaž
Tomaževa kreativna žilica je brezmejna, kar se kaže tudi v uspehih na področju povezovanja sodobne kulinarike in oblikovanja, saj se že od leta 2009 udeležuje tekmovanj Eat & Drink Design v sklopu Mesecev oblikovanja v Ljubljani. Na tekmovanjih je požel številne nagrade na področju oblikovanja sodobnih kulinaričnih trendov, ki se prepletajo z aktualnimi oblikovalskimi smernicami.
Uroš
Ekipi gostilne Krištof se je leta 2016 pridružil kuharski mojster Uroš Gorjanc, ki je kot protokolarni kuhar svoje znanje in izkušnje najprej pridobival pod taktirko kuharskega mojstra Andreja Goljata in kasneje svoje karierne izzive našel v različnih gostinskih sistemih, v katerih se je dodobra spoznal z različnimi svetovnimi trendi kulinarike. Bil je tudi član slovenske kuharske reprezentance, s katero je osvojil zavidljive uspehe in se kasneje kot protokolarni kuhar vrnil nazaj v protokol, kjer je vrsto let razvajal goste na različnih veleposlaništvih v Sloveniji. S spoznavanjem svetovnih kuhinj in izpopolnjevanjem doma in v tujini na številnih področjih kulinarike je razvil, kot pravi, svojo »kuhinjo«, ki temelji na klasičnih recepturah, na uporabi svežih, lokalno pridelanih sestavin in na sodobnih tehnikah kuhanja. Njegova največja strast je slaščičarstvo, brez katerega ne bi bilo trendovskih krožnikov, saj, kot pravi, smernice sodobnega slaščičarstva narekujejo kreativnost na vseh področjih kulinarike.