Sodobni kulinarični trendi, ki se prepletajo z več kot sto letno družinsko tradicijo gostinstva v Gorenjski regiji, se kažejo na vsakem krožniku. Moderne kulinarične ideje, povezane s slovensko tradicijo in svetovnimi gastronomskimi trendi, ponujajo široko paleto jedi iz svežih lokalno pridelanih sestavin.
Kulinarično doživetje s polno mero kreativnosti in domišljije dopolnjuje tradicionalni domači ambient ter vinska klet s pestrim izborom slovenskih in tujih vin, s poudarkom na ekološko pridelanih vinih.
4-hodni meni
- Tris Vodomčeve postrvi:šavor, pate, kaviar
- Šefova sezonska juha
- Telejča taljatabela polenta s tartufi, ocvrt paradižnik, pinjoli, vinska omaka
- Čokoladna cigarawhiskey sladoled, karamelno kavina omaka
Cena menija: 41,00 €
Priporočena vina:
- Rebula MonteRosso, belo, suho, 2019, Istra, Hrvaška: 3,50 / dcl
- Cabernet Sauvignon Dar Sonca (magnum), rdeče, suho, 2013, Istra, Slovenija: 5,00 € / dcl
- Ben Rye, Donna Fugata, belo, sladko, 2017, Italija: 4,00 € / 0,5 dcl
5 – hodni meni
- Jelenov tatar,mladi koromač, ocvrt rumenjak, grisin
- Šefova sezonska juha
- Istrski fuži,tartufi, raki, parmezanova pena
- File divje svinje,viola krompir, slive z rdečim poprom, omaka
- Krištof hruškin štrudelj,sladoled kisle smetane
Cena menija: 51,00 €
Priporočena naravna bela vina:
- Gredič Movia, belo, suho, 2018, Goriška Brda, Slovenija: 3,50 € / dcl
- Zarja Batič, belo, suho, 2017, Vipavska dolina: 5,50 € / dcl
- Merlot Krapež, rdeče, suho, 2018, Vipavska dolina, Slovenija: 5,00 € / dcl
- Sauternes, Philipe de Rotchild, belo, sladko, 2017, Francija: 4,00 € /0,5 dcl
6 – hodni meni
- Tris Vodomčeve postrvi:šavor, pate, kaviar
- Istrski fuži,tartufi, raki, parmezanova pena
- Kapesante,hruška, zelenina krema, lešnikovo olje
- Brancin Fondarižota pirinega riža, jesenske gobe, zelenjava, vinska maslena omaka
- Pegatka polnjena s škampi,bučin pire, špinača, omaka
- Čokoladna cigarawhiskey sladoled, karamelno kavina omaka
Cena menija: 61,00 €
Priporočena vina:
- Rebula MonteRosso, belo, suho, 2019, Istra, Hrvaška: 3,50 € / dcl
- Zarja Batič, belo, suho, 2017, Vipavska dolina, Slovenija: 5,50 € / dcl
- Pikolit, Villa Fabiani, belo, suho, 2018, Kras, Slovenija: 5,50 € / dcl
- Rebula Erzetič, belo, suho, 2019, Goriška Brda, Slovenija: 3,20 € / dcl
- Nostra Tilia, belo, suho, Vipavska dolina, Slovenija: 5,00 € / dcl
- Ben Rye, Donna Fugata, belo, sladko, 2017: 7,00 € / 0,5 dcl