Sodobni kulinarični trendi, ki se prepletajo z več kot sto letno družinsko tradicijo gostinstva v Gorenjski regiji, se kažejo na vsakem krožniku. Moderne kulinarične ideje, povezane s slovensko tradicijo in svetovnimi gastronomskimi trendi, ponujajo široko paleto jedi iz svežih lokalno pridelanih sestavin.
Kulinarično doživetje s polno mero kreativnosti in domišljije dopolnjuje tradicionalni domači ambient ter vinska klet s pestrim izborom slovenskih in tujih vin, s poudarkom na ekološko pridelanih vinih.
4-hodni meni
- Marinirana Vodomčeva postrv,hladna koruzna juha, granita kumare, kaviar
- Šefova sezonska juha
- Jagenjček s špinačo,pinjoli in rozinami, mediteranski kuskus, jagnječja omaka
- Duet štrukljev,jabolko kuhano v žafranu, sladoled z okusom potice
Cena menija: 50,00 €
Priporočena vina:
- Pinela, Vipava, belo, suho, 2019, Vipavska dolina, Slovenija: 4,00 / dcl
- Modri Pinot (magnum), Klenar, rdeče, suho, 2020, Istra, Slovenija: 4,50 € / dcl
- Sladki muškat, Pravino, belo, sladko, 2020, Štajerska, Slovenija: 6,00 € / dcl
5 – hodni meni
- Telečji tatar,peteršiljev mah, jurčki, lešnikova majoneza, gosja jetra
- Šefova sezonska juha
- Idrijski žlikrofi,»soute« prosto rejnega piščanca, lokalna zelenjava
- File piranskega brancina Fonda,krompirjev štrukelj z drobnjakom, krema nadzemne kolerabe, beluši, polnjen kalamar
- Krištofova dnevna sladica
Cena menija: 60,00 €
Priporočena naravna bela vina:
- Malvazija, Zaro, belo, suho, 2019, Istra, Slovenija: 6,50 € / dcl
- Sivi Pinot, Lavrenčič, belo, suho, 2021, Vipavska dolina, Slovenija: 4,00 € / dcl
- Sixty White (magnum), Vina Koper, belo, suho, 2019, Istra, Slovenija: 6,00 € / dcl
- Sladki muškat, Pravino, belo, sladko, Štajerska, Slovenija: 6,00 € /dcl
6 – hodni meni
- Matevževa “buratinka”,karamela črnih oliv, kompot paradižnika, čemažev pesto, bazilikin sladoled, čips rdeče čebule
- Telečji tatar,peteršiljev mah, jurčki, lešnikova majoneza, gosja jetra
- Rižota »a la chef«
- File piranskega brancina Fonda,krompirjev štrukelj z drobnjakom, krema nadzemne kolerabe, beluši, polnjen kalamar
- Telečji file "a la chef"
- Krištofova dnevna sladica
Cena menija: 70,00 €
Priporočena vina:
- Pikolit, Villa Fabiani, belo, suho, 2020, Kras, Slovenija: 5,50 € / dcl
- Malvazija Zaro, belo, suho, 2020, Vipavska dolina, Slovenija: 6,50 dcl
- Sauvignon, Gaube, belo, suho, 2021, Štajerska, Slovenija: 4,00 € / dcl
- Sixty White (magnum), Vina Koper, belo, suho, 2019, Istra, Slovenija: 6,00 € / dcl
- Cabernet Sauvignon (magnum), Dar Sonca, rdeče, suho, 2013, Istra, Slovenija: 6,50 € / dcl
- Sladki muškat, Pravino, belo, sladko, 2020, Štajerska, Slovenija: 6,00 € / dcl