Razglasitev Michelinovih zvezdic in priznanj

V Sloveniji smo vendarle dobili svoj Michelinov vodnik in v torek, 16. junija 2020 se je tudi naš chef Uroš Gorjanc, na Ljubljanskem gradu udeležil posebne slovesnosti, na kateri so razglasili slovenske Michelinove zvezdice in priznanja.

Veseli nas, da smo se znašli v druščini najboljših slovenskih restavracij in prejeli priznanje / piktogram trajnostnosti in priznanje za krožnik Michelin.

Priznanje trajnostnosti smo prejeli v družbi šestih slovenskih restavracij, podeljuje pa se za zavzemanje za ohranjanje okolja in za iznajdljivost pri uporabi trajnostnih praks pri vsakodnevnem delu.

Priznanje »THE PLATE MICHELIN« za krožnik Michelin, smo prejeli v družbi sedemintridesetih (37) slovenskih restavracij, prejmejo pa ga restavracije za dober obrok oz. za skrbno pripravljeni krožnik, ki ga sestavljajo sveže surovine.

Spletna stran vodnika Michelin.

***

Vsem slovenskim chefom, ki so prejeli kakršnekoli nagrade iz srca čestitamo.

Člani ekipe Gostilne Krištof smo hvaležni za prejeti nagradi s katerima smo se vpisali na svetovni kulinarični zemljevid. V bodoče se bomo še naprej trudili ustvarjati »Krištove zgodbe«, ki ob prejetju tako prestižnih nagrad zablestijo v svoji pravi luči in nam kažejo, da smo na pravi poti.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem našim gostom za podporo. Brez vas nas ne bi bilo. Hvala iz srca in dobrodošli pri nas!

Nekaj utrinkov…